Cum să alegeți masa de toaletă potrivită?

Masa de toaletă este o piesă elegantă și practică, care se potrivește în fiecare dormitor și cameră pentru copii. Vă prezentăm locul unde femeia se poate pregăti pentru întreaga zi care vine.

Vă gândiți să vă cumpărați una, dar nu știți cum să-o alegeți? Lăsați-vă sfătuiți de noi.

Masă de toaletă de calitate cu oglindă rotativă și scaun

Unde să așezăm masa de toaletă?

În majoritatea gospodăriilor, mesele de toaletă sunt situate în dormitoare și în camerele copiilor. Cu toate acestea, locația depinde pur și simplu de preferințele dvs. Mesele își vor găsi locul și în dulapurile mai mari și băiile dvs.

Dimensiunile sunt baza

Pe piață veți găsi sute de mese de toaletă diferite. Unele sunt mai mari, altele mai mici. Dimensiunile ar trebui să depindă de camera în care va fi așezată masa. Camerele copiilor sunt de obicei mai mici, și, prin urmare, este mai bine să alegeți un model mai mic. Fetele au mai puține produse cosmetice și bijuterii, așa că o să le convină. Pe de altă parte, femeile cu multe accesorii, bijuterii și produse cozmetice ar trebui să caute un tip mai mare. Într-un dormitor de dimensiuni medii și mari nu vă fie teamă să cumpărați o masă mai masivă. O puteți așeza lângă pat sau comodă. Atrage atenția și completează foarte frumos întreaga cameră.

Masă de toaletă de culoare neagră, cu lumini și sertare

Nu uitați de funcționalitate

Masa de toaletă arată foarte bine și poate fi considerată un accesoriu modern și elegant. Cu toate acestea, rolul ei principal este să vă ofere un loc unde să vă machiați și să vă pregătiți pentru muncă sau școală. De aceea nu ar trebui să-i lipsească caracteristicile practice. Acestea sunt mai multe. Prima caracteristică este spațiul de stocare. Masa trebuie să aibă cel puțin două sertare pe care să le puteți folosi pentru a depozita toate obiectele mici, precum accesorii și produse cosmetice. Unele modele au și dulapuri. Acestea sunt practice, deoarece în ele puteți stoca mult mai multe lucruri decât în ​​sertare.

A doua caracteristică practică este oglinda. Fără ea, masa nu ar fi completă. Din gamă largă vă alegeți dimensiuni diferite. Oglinzile mai mari sunt mai practice, deoarece în ele vă puteți vedea și ținuta. Și nu uitați nici de iluminare. Masa de toaletă iluminată vă ușurează munca și vă asigură că în oglindă vedeți fiecare imperfecțiune. Uitați de machiajul nereușit sau de păr proeminent.

Alegeți materiale de calitate

Când cumpărați masa de toaletă, probabil că nu vă gândiți după un an de utilizare să o înlocuiți. Dacă doriți să reziste mult timp, alegeți materiale de calitate. Cel mai bun este lemnul. Trăsăturile sale caracteristice sunt atemporalitatea și longevitatea. Chiar și după ani, arată ca nou. În plus, îl puteți găsi în mai multe culori. În acest fel îl puteți adapta la nevoile dvs.

Masă de toaletă cu sertar mare,roz

Ce culoare să alegeți?

Gama de culori este largă și toată lumea își poate alege după gust. Cel mai popular este albul minimalist, potrivit pentru orice cameră. Îl puteți combina foarte ușor cu alt mobilier sau accesorii. Arată elegant și este atemporală. La fel este și culoarea neagră. Nuanță universală pentru mulți reprezintă luxul și eleganță. Pe lângă cele două menționate, veți găsi și mese de toalete roz. Acestea vor fi îndrăgite în special de fetele mai tinere.

Scaunul este, de asemenea, important

Scaunul sau taburetul este o parte importantă a fiecărei mese. Ar trebui să fie confortabil, astfel încât să vă simțiți confortabil atunci când vă pregătiți. Unele modele oferă taburetul ca parte a masei de toaletă. La altele va trebui să vă aduceți scaunul din altă cameră sau să îl cumpărați. La o masă frumoasă și feminină se potrivește și fotoliu confortabil.

Masă de toaletă cu oglindă în formă de inimă

Completați gospodăria dvs. cu mobilă elegantă

Mesele de toaletă sunt o piesă excelentă și elegantă pe care cu siguranță nu trebuie să vă lipsească. Se potrivesc în orice cameră, dar sunt cel mai bune ies în evidență în dormitor și camera copiilor. Alegeți-vă una astăzi.